Benvolgut companys: sentim comunicar-vos la recent defunció del Sr. Josep González Vidal, pare del nostre President Sr. Josep González Catalán, a l’edat de 89 anys.

Com ja sabeu el Sr. Josep González Vidal va ser soci fundador del nostre Gremi l’any 1976, tota la seva vida va estar dedicada a la nostra estimada professió, la Pastisseria Artesana.

La seva trajectòria professional va començar als 12 anys treballant com a ajudant de pastisseria a la Pastisseria Palau de Tarragona.

Fins als últims dies, de la seva vida ha sigut un gran lluitador per a la creació d’una escola de Pastisseria dins del nostre Gremi i el passat 17 de juny va poder tallar la cinta que donava per inaugurada la nostra Escola EscoTàrraco en representació de tots els fundadors de la província.

La Junta del Gremi d’Artesans Pastissers de les Comarques de Tarragona en representació de tots els agremiats fa arribar el nostre mes sincer condol a tota la seva família.

Benvolguts agremiats:

El Gremi d’Artesans Pastissers de les Comarques de Tarragona juntament amb la col.laboració de Lluis Codorniu S.L, té el plaer de convocar-vos  a la demostració de Pasqua que es portarà a terme en el nostre Gremi el proper dia 2 a març, dijous,   i en la que es treballaran figures de xocolata.

La demostració anirà a càrrec del reconegut Sr. Claudi Uño.

La demostració començarà a les 16.30h, es prega màxima puntualitat

INSCRIPCIONS:
•    Podeu trucar al Gremi, Tlf: 977.21.12.30, en horari de dilluns a dijous de 16h a 19h.

PREU
•    20€ per assistent

NOTES:
•    S’entregaran els patrons
•    Les places son limitades, per aquest motiu un cop estiguin totes cobertes no es podrà acceptar més inscripcions

La Junta

En el dia d’avui ens ha deixat la nostra estimada companya Maria Palau. Cofundadora del Grup de la Dona Pastissera del Gremi Provincial de Pastissers i ferma defensora de la pastisseria artesana. Treballadora incansable i esposa, mare i àvia exemplar, tindrà sempre un record entranyable ens els nostres cors.
Rebi tota la seva família el nostre més sentit condol i descansi en pau.

En el dia d’avui ens ha deixat el nostre company de junta, l’amic Josep Maria Cabal de la Espluga de Francoli, descansi en pau.

Data del enterrament, demà dimarts dia 8 a les 11 hores a l’Espluga de Francolí, el gremi de pastissers sent molt la perdua del company de junta i donem el mes sentit condol a la familia.